Blog

BLOG MŮJ PES
Na návštěvě u Mojmíra Maděriče

Na návštěvě u Mojmíra Maděriče

Život se psem | 21.03.10

Za představitelem komediálních rolí, hercem Mojmírem Maděričem a jeho malou psí smečkou jsem se vydala do kraje, kterému se říká Český ráj. Na chalupě onoho srpnového dne, kdy jsem k němu na návštěvu zavítala, na mne dýchla atmosféra blažené volnosti prázdnin.

Na návštěvě u herečky Lucie Juřičkové

Na návštěvě u herečky Lucie Juřičkové

Život se psem | 17.02.10

Spolu se svým bratrem Tomášem vyrůstala v herecké rodině. Maminka je brávala na zkoušky do plzeňského divadla, kde měla angažmá v operetě.

Pořídit si fenu nebo psa?

Pořídit si fenu nebo psa?

Život se psem | 08.02.10

To je snad nejzákladnější otázka při rozhodování, když si pořizujeme jakéhokoliv psa. Nakonec se dá konstatovat, že na tom v podstatě ani nezáleží.

Kynologický syndrom

Kynologický syndrom

Život se psem | 28.01.10

Příčina a vznik nemoci Počátky a vznik této nemoci nelze zatím dosud přesně stanovit. Jisté je pouze to, že nemoc přichází plíživě a velice nenápadně.

Pes v bytě

Pes v bytě

Život se psem | 15.01.10

aneb raději v bytě než na řetězu u boudy I v současné době v široké veřejnosti převážně “nepejskařů” převládá názor, že pes do bytu nepatří. A když už si psa do bytu pořizovat, tak jedině nějaké malé plemeno.

Psa nebo kočku?

Psa nebo kočku?

Život se psem | 11.01.10

Dříve, něž začnete uvažovat o jakémkoliv domácím miláčkovi, je třeba si uvědomit pár základních skutečností: S pořízením mazlíčka by měli souhlasit všichni členové domácnosti. V rodině by neměl nikdo trpět alergií na zvířecí srst.

Rozhovor s Jaroslavou Kladivovou

Rozhovor s Jaroslavou Kladivovou

Život se psem | 08.01.10

Opuštění psi jsou celý můj život Jaroslava Kladivová se věnuje opuštěným psům patnáct let. Na počátku bylo šest zvířat, které neměla kam dát.

Na návštěvě u Jany Šulcové

Na návštěvě u Jany Šulcové

Život se psem | 22.12.09

Oblíbenou představitelku mnoha desítek filmových a televizních rolí, herečku Janu Šulcovou, mohli diváci spatřit např. ve filmech Kulhavý ďábel, Romaneto, Oldřich a Božena, Příběh lásky a cti nebo v úsměvném filmu S tebou mě baví svět a mnoha jiných.

Na návštěvě u Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové

Na návštěvě u Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové

Život se psem | 10.12.09

Do povědomí diváků se herec Jan Hrušínský zapsal filmy Lásky mezi kapkami deště, Dívka na koštěti, Konec starých časů, Ceremoniář a mnoha dalších. Od roku 2002 vede vlastní divadelní společnost se sídlem v Divadle Na Jezerce, které v současné době patří k nejnavštěvovanějším v Praze.

Monika Absolonová – život naruby s Kvidem

Monika Absolonová – život naruby s Kvidem

Život se psem | 11.11.09

Svým pěveckým výkonem na sebe upozornila v muzikálu Karla Svobody Dracula, kde zazářila v hlavní roli. Následovaly další muzikály: Kleopatra, Tři mušketýři, Noc na Karlštejně a v nedávné době obnovená premiéra Draculy a premiéra nového muzikálu Mona Lisa, kde skvěle a s profesionálním nasazením ztvárnila titulní postavu ženy ze slavného obrazu.